2009. március 5., csütörtök

Ingrid

Ingrid himlős. Még eléggé jól viseli, szegény, de mindene csupa hólyag, a keze és az ujjai is tele vannak. gyógyszert kap viszketés ellen, és nagyon ügyesen tudja már, hogy nem szabad elvakarnia pöttyeit. Habár én már voltam himlős és a család többi tagja is, ez mégis szokatlan nekem. Wilin volt három pötty három éves korában. Ingriden most az ő pöttyei is kijöttek. REmélem hamar elmúlik neki. Így most ugrik a vasárnapra tervezett minitali Leticssel.
Azért tervezem hónap végére esetleg egy nagyobb eseményt. De addig még meglátjuk.

Cross sticher 211


Megjött a legújabb! Vártam már mert tűkészletet adtak hozzá, nem mintha nem lenne elég, de azért jó ha ilyeneket kap az ember. Itt van a lapból a kedvencem lefotózva, Kergiz honlapján rövidesen olvasható a lapszemlében a kritika is róla.Az afrikai mintákon kívül nagyon jó a kalózos számok, és a húsvéti tyúkok tetszenek a legjobban. Mint mindig ha valakinek tetszik belőle valami, akkor szóljon.

2009. március 2., hétfő

Kész!



Ma a "befejezések" napja volt. Reggel sikerült befejezni a Londonban vásárolt egyik fantasy könyvet, "Patrick Rothfuss: A Szél neve" Nagyon jó volt, és mint minden jó könyvnek már alig várom a folytatását. Ez is trilógia lesz mint az Eragon. Ez is egy amerikai srác tollából van,csak itt nem tudom mikor jön a következő? Apropó Eragon, Londonban megvettem a harmadik részt angolul, de A szél neve jobban izgatott.

Aztán most este sikerült végre befejeznem a tündéres képkeret hímzését. Itt van kontúr nélkül illetve a már kész kép. André Langhorn minta a Cross sticherből 201. sz. Képkeret lesz belőle, de még jól átgondolom a dolgot mert nem szeretném tönkre tenni a hímzést. Túl sok félszem volt benne és túl világos ahhoz, hogy még egyszer meghímezzem. Azt kell mondanom, hogy ez számomra kihívás volt. Azért örülök, hogy végre készen lettem vele, most csak a Mirabilia és a Hummel vár meghímzésre. Azután Lizzie Kate naptár és Ingrid függönye, illetve a Cross sticher januári számában megjelentetett párna. De ahogy ismerem magam biztos a Lizie Kate és ez a párna beelőzi a Mirabiliát.