2010. május 21., péntek

Kész munkák

Végre sikerült bekereteztetni  két tündéres képet!  A keretezés profi munka, a legjobbat hozták ki  két képből, színben, formában teljesen az én ízlésemhez illik. Most a nappalit díszítik, hála Ingridnek, aki az apjánál kihízelegte, hogy ne az ő szobájában, hanem a nappaliban legyenek a képek.

2010. május 18., kedd

Igazolt hiányzás

Hát igen. Mint a mellékelt fénykép is mutatja igazoltan voltam távol. Április 26-án délután 16.41-kor megszületett Albert Konrád. 3600 gr, 56 cm. Gyönyörű kisfiú, és igazi tünemény. elég sokat alszik, néha poci fáj. A két nagy imádja és nyúznák egyfolytában ha hagynám. Ő meg aranyos és engedi, hogy a nagyokkal foglalkozzam nem csak ő vele kell foglalkoznom.

Közben Wili megjárta Görögországot, Tasszosz szigetén volt egy hétig csereüdülésen. Nagyon élvezte, így számára nem maradt el az idei tengerparti nyaralás sem.

Aztán megtanulta a Szózatot, 5-t kapott belőle. Nem említeném külön, de szerintem 9 évesen igenis teljesítmény egy ilyen nehéz verset megtanulni.

Május 16-n pedig az elsőáldozása is megvolt, ott is jól szerepelt.
Pechére elkapta egy titokzatos foltos betegség, ami úgy nézett ki mint egy erős allergia, ezért az erdei iskola helyett most itthon van egész héten.
Mindennapmagyar helyesírás gyakorolunk.