2008. augusztus 16., szombat

Panaszkodom

Bbevallom egy kicsit mérgesen értem ide, mert sokat kellett vacakolnom amíg beengedett. Nem igazán értem sokszor ezeket a rendszereket. Mindegy.
A Postával is bajom van. Mert úgye van egy levél ami x gramos. Annak van egy díja. Ha ajánlottan adom fel, akkor a táblázatban van egy +y díja. Ez eddig világos. Aztán ha tértivevényesen adom fel, akkor nem elég az alap x díjat és a tértivevényhez odaírt z díjat összeadnom, hanem a végső díj az x+y+z díj. Miért nem lehetne a tértivevény díjszabásához egy olyan D díjat írni ami már eleve magában foglalja az y+z díjat összesen. Sokkal egyszerűbb lenne. Talán a posta vezérigazgatónak kellene ezt megírnom.

És megint bebizonyosodott, hgy megéria sarkára állni az embernek ha nem mennek úgy a dolgok ahogy kellenek. A Spar akcióban jó minőségű (Habár made is China) Kappa táskát megvenni ha elköltöttél 50-150 ezer közötti forintot az akció ideje alatt. Na, az emberk igyekeztek, összegyüjtötték a megfelelő pontszámot 150- a kétrészes Trolly szettért, és még hajlandóak fizetni is érte +14000 Ft-ot. errre nem lehet kaponi. Egyszerűen nincs ez a táska!! bementem legalább 10xer amikor mondták, hogy kapnak árut , és nem volt. Na, majd telefonáltam a központba és ott azt mondták, hogy pénteken hoznak árut- tegnap, és biztos lesz táska benne. Munka után rögtön menetem és sikerlüt a kapott4!!! darab szerttből az utolsót megkaparintani, de azt is úgy, hogy az eladóttól kérdeztem meg, hoztak-e és ő kihozta az utolsót. A többi szerintem a dolgozóké lett. Utánam jött valaki 10 perccel- már nem adtak neki.
Mindegy nekem ez lesz a szülinapi ajándékom. Egyébként aközpontbna azt monták, hogy ha hétfőn nem kapok, akkor telefonáljak és valahogy szereznek nekem egyet. Még jó hogy, ha meghirdették az akciót akkor kötelesek be is tartani. Mert ha nem teljes szerződésszegés nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése