2010. június 8., kedd

Aktuális munkák

A nagy befejezés után sikeresen elkezdtem további munkákat, egyszerre hármat. A Bothy Threads tündérkés képét a régóta tervezett függönyre Ingrid szobájában. Sötétítő lesz belőle, így a hímzés háta el lesz takarva egy másik anyaggal. Anyóstól kaptam ezt az anyagot és nagyon jó rá hímezni.
A következő az Iancsa tervezte tea-kávé-kakaó sorozatból a harmadik a kakaó. Ezt hagytam utoljára, mert ennek a színei a legélénkebbek, nagyon szépek és élvezet lesz hímezni. Igaz sok még nem látszik belőle:-)
És végül, elkezdtem az ugyancsak régóta tervezett Lizzie Kate naptárat. Itt mindenki natúr színű anyagra hímez, de én valami mást kerestem, és sokáig nem tudtam eldönteni mit is szeretnék. Aztán kerestem valamit a hímzéskellékeim között és kezembe akadt ez a piros panamka anyag. Nagyon megtetszett az ötlet, hogy valami teljesen más lesz az én anyagom, így elkezdtem.
Nekem nagyon tetszik, igaz egy kis karácsonyi hangulatom van tőle. És most ez az amit inkább a kezembe veszek, amikor épp Albert és a többiek engedik. A valóságban sokkal élénkebb az egész, mint itt a képen.

1 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a végeredménye a Lizzy Kate-nek.

    VálaszTörlés