2010. január 2., szombat

Hummel kész!
Sikerült befejeznem anyós karácsonyi ajándékát, Január 2-án! A dolgok nem úgy alakultak, mint én terveztem,jött a tapétázás, festés a nappaliban, teljes konyhacsere és a fürdőszobát is felborítottuk,ami még mindig nincs teljesen kész. Igaz végre olyan a konyhám amilyennek eredetileg elképzeltem, fehér sima felületek, beépített gépek, és minden a kezem ügyében van, amikor kell. Aztán meg jött após és két hét alatt elkészítette a tetőteret, így végül megvan a saját szobám- ahol vasalhatok, de ahova felkerültek a kézimunka cuccok és ahol lesz egy teljes fal könyvespolc. Ez volt a másik álmom. Már csak egy jó fotel hiányzik.
Közben az xszemes társaságban is készítettem ajándékot Sofienak, aki ma feltette a fényképeket, mert a nagy igyekezetben elfelejtettem képet készíteni róla. Így most gyorsan "beszereztem" őket.

5 megjegyzés:

 1. Gratulálok a Hummel-képhez! Nem semmi munka!
  Réka! Tőled kaptam a Búékos, hímzős sms-t???
  Puszi!
  Zsu

  VálaszTörlés
 2. Szia Réka,

  Nagyon klassz lett a kész ajándék és örömmel látom, hogy Sofie ajándéka az angol újságból hímzett minta. Esetleg megvan neked az előző is? Mert ezt a számot barátnőm meghozta nekem Angliából és nagyon tetszik a karácsonyi abc, de persze az eleje az előző számban van. Ha igen, elküldenéd nekem?
  Köszönöm, puszi,
  Kriszta

  VálaszTörlés
 3. Szia Kryx,
  Ez a minta a Cross Sticher melléklete volt egy nyári. Hányas szám van meg neked? Nekem előfizetésem van erre a lapra.Szívesen segítek ha tudok.
  Üdv: W

  VálaszTörlés
 4. Megnézem holnap és megírom, mert már alszik a család. :) Küszönöm előre is! :)

  VálaszTörlés
 5. Kryx, várom még mindig az ujság számát.

  VálaszTörlés